Fredagsvänlighet.

IMG_2296_Fotor

Fredag och hemmadag för alla familjens flickor idag. Flickorna ville absolut gå och bada efter morgonmålet, så jag fick en liten hjärtlig kaffestund för mig själv med Mon Amour kaffe och hjärtformade monsterablad i vasen. Alla dagar skall ha lite vändag  sig, då man är snäll med både sina medmänniskor och framförallt sig själv!

Sen då fröknarna behagar sig komma upp ur sitt skönhetsbad (som väl bäst kan beskrivas som en vattentornado i badrummet) skall vi ta en tur till ikea och äta köttbullar och införskaffa ett skrivbord till Leia. Vet ni vad ikea besök betyder för oss i parktiken nuförtiden? Att tre barn glatt leker i bollhavet i barnparkeringen och jag strosar omkring och gör inköpen HELT ENSAM! Alla vinner. Ingen stressar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s