Snart tre.

IMG_2325_Fotor IMG_2332_FotorLaura fyller 3 år om en vecka. Galet! Hon föddes ju just! Men så är det Laura gillar många saker, som att att sjunga och spela. ”Linka linka sääna” (=Blinka lilla stjärna) till exempel.

För ett år sedan fiskade jag efter presenttips här på bloggen åt en 2-åring som har allt hon behöver och allt hon kan tänkas vilja ha. Är man tredje barnet så är man. Det kom massor av bra tips, så om nån annan är i samma situation så lönar det sig att kolla! Problemet är lite detsamma i år igen då vi närmar oss 3-årsdagen. Även i år finns det inget hon behöver och frågar man fröken själv så säger hon att hon vill ha en Hello Kitty kaka. Inget annat. Som tur finns det ändå ett par saker som vi vet att hon kommer att bli förtjust av. Det ena stavas Olof, det andra stavas Lego och det tredje stavas IngaPlong*.

*ilmapallo-ballong, naturligtvis. På Lauraspråk.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s