Isigt.

DSC00541_FotorMan kan konstatera att vi haft en riktigt isig söndag idag. Först skrann hela familjen i Hagalund för att sedan gå och titta på Disney On Ice på eftermiddagen. Man kan ju gott säga att familjens tre små Frostfantaster var i sitt esse då snögubben Olof gjorde entré på isen!

Gemensamt med båda evenemanget var, förutom isen då, att det var något vi gjorde hela familjen och alla hade roligt. Det känns lätt och smidigt då hela ens barnaskara är åldersmässigt och intressemässigt en enda klunga. Det känns också som om vi nu får lite ”kompensation” för de lite mera arbetsdryga tiderna vi haft i början med tre barn som fötts relativt tätt. Allt har sina sidor.

Aj, varför jag skriver såhär? För att jag märker att jag är lite nostalgisk av mig för tillfället då vi ju är på väg in i en ny fas i livet då vår minsting blir tre år och officiellt inte har nån tulting eller baby i familjen mera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s