Alla hjärtans dag.

IMG_2302_FotorAtt ens sjuka make far via järnaffären för att hämta någon manick för att kunna hänga upp lampan i vardagsrummet var den bästa gåvan just jag kunde tänka mig att få idag.

IMG_2298_FotorAtt få lampan upphängd OCH en rosa blombukett var ännu bättre. Fast Fanny hade nog för sig att buketten var år henne.

Eftermiddagen spenderades på ett skojigt kombinerat 1- och 4-årskalas. Inte så mycket rosa fluff, men desto mera vänner, hjärtliga skratt och glada barn. Samt världens godaste morotskaka.

IMG_2305_FotorLampan ja. Jag skall visa mera bilder när jag hinner, men vi kan nog kalla det kärlek vid första påtändningen!

2 thoughts on “Alla hjärtans dag.

  1. Oj, vilken snygg lampa!! Ser fram emot fler bilder. Jag håller också på att fundera över lampor till vårt hus. Tycker lampskenan fyller sin funktion och passar in i vår stil, MEN visst sku det vara läckert med en octo eller nått annat smycke som dinglar ner från taket.

    • Oj, en till som älskar Octo! Jag skulle inte tacka nej till en sådan ovanför vårt matbord! Men denhär är nog snygg den också! Härligt att du kommenterade så jag fick reda på att du börjat blogga igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s