De mindre högljudda familjemedlemmarna.

IMG_2279_Fotor2 IMG_2277_Fotor Nu då våren närmar sig är det dags att skänka en extra tanke åt de gröna familjemedlemmarna också. Jag gillar grönväxter för de ger både färg och hemtrevnad till hemmet samt rensar luften. Vi har närmare 20 grönväxter hos oss, och nu har jag påbörjat årets projekt att byta mull och överföra vid behov till större krukor. Jag satsar på växtarter som inte är så superkrävande så det räcker vanligtvis med att vattna dem en gång i veckan och tala lite snällt med dem ibland. Samt att hålla borta små nyfikna katter och barnfingrar.

IMG_2274_Fotor IMG_2278_FotorMedan människomedlemmarna i familjen förra veckan var på semester på Kanarieöra (som Laura uttrycker det) fick de göra familjemedlemmarna agera husvakt. De två håriga familjemedlemmarna åkte däremot på en förlängd lyxsemester till Olars där de fick njuta av 11 dagar utan barnskrik och stoj. Glädjen var stor idag då katterna äntligen kom hem igen. Från barnens sida så att säga – jag tror inte att katterna skulle ha haft något emot att stanna i en sådär 111 dagar till.

Gult har numera fått ge vika för grönt som min favoritfärg inom inredning. Efter svart, vitt, grått och träfargat, förstås. Tur att grönt hittas både i växter och kattögon, så en ny grön soffa behöver inte stå på inköpslistan. Grönt är skönt.

2 thoughts on “De mindre högljudda familjemedlemmarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s