Inga tulpaner.

IMG_2269_Fotor_Fotor_CollageVet ni vad som är lite konstigt i år här hos oss? Jo, att vi lever i mitten av januari och vi har fortfarande inte en endaste gång haft tulpaner på bordet!! Jag tjuvstartade ju som alltid tulpansäsongen på julafton och ännu nu fyra veckor senare pryder nejlikorna och de gröna kvistarna från julbuketten vårt bord. Det kallar jag en prisvärd bukett. Idag firas förresten tulpanens dag. Konstigt lite har man sett den hyllas bland finlandssvenska bloggare, då tulpaner ju inte precis lyst med sin frånvaro på bloggbilder de senaste dagarna.

IMG_2271_FotorÄr man lite dålig på att ta in färg i inredningen som jag kan man alltid satsa på servetter och mat! Mönstret på dessa fina färggranna servetter (från Duni) såg bekanta ut i butikshyllan (Citymarket, inte Olars Prisma!) och ja, det är ju såklart frågan om Hanna Wernings design som är känd från de härliga färgsprakande Boråstapeterna!

Att äta mellanmål för sig själv utan att ha barn att passa upp kallar jag äkta vardagslyx!

 

 

2 thoughts on “Inga tulpaner.

  1. Aj,aj, det var nyårslöfte att inte köpa nya pappersservetter innan varenda en ur de enorma lagren är använda, men Hanna W… Nä, dom där bara måste jag få!

    • Vilket jobbigt nyårslöfte!;) Men hur skulle det vara med en sådan deal att du får köpa dehär nya bara du lovar att i en hel vecka varje dag duka fint med servetter? Då är du nästan på +- 0 igen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s