That´s it.

a376e44b7513fdf32bb515766b755624

Dethär är målet med min strävan mot ett enklare liv. Det kan appliceras på så gott som alla plan här i livet: på hemmet, på arbetet, på hobbyn och på människorelationer. Jag kallar mig inte för minimalist själv, då jag tycker inte att jag har något behov att sätta mig själv i något fack, men som idé fascinerar det mig otroligt.

2 thoughts on “That´s it.

  1. Jag tycker också att det minimalistiska tankesättet är intressant och delvis också inspirerande. Brukar ofta läsa en svensk blogg, minimalisterna, där det tas upp massor om detta tankesätt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s