En start.

IMG_2199_FotorGott nytt år!

Även vi har återvänt till vardagen idag efter ett nästan tre veckor långt jullov. Jag har inlett vardagen med en hemmakontorsdag då jag suttit på soffan med datorn i famnen och bara planerat och strukturerat upp både jobb och studier för hela våren. Även om jag har en hel del på mina to-do-listor, stressar de inte mig alls nu då jag vet att jag har en bra plan med tillräckligt stora marginaler. Allt kommer att bli gjort i sinom tid.

Emellanåt har jag tittat upp från soffan och tittat mot hyllan mittemot. Silence tavlan påminner om att jag mår bra av att få vara helt ensam med tystnad runtomkring mig. Knäppandet från elden i brasan bredvid och det stilla snarkandet av katten som ligger tätt intill räknas inte. Doftljuset påminner däremot om en kommande Köpenhamnsresa tillsammans med en vän. Jag mår bäst av både ensamhet och av att ha viktiga nära människor i mitt liv. I rätt balans.

Jag valde att ta lite paus från bloggen under jullovet för att vara med familj, släkt och vänner, men kommer säkert att återkomma med lite inlägg från året som gått i form av en traditionell årskrönika och i form av mina tankar kring året. För 2014 går i historien som ett av de absolut bästa i mitt liv. Det började lågt med ångestatacker och ett vilset sinne och slutade med att jag ärligt kan säga att jag är jättenöjd med mitt liv som det är just nu. Jag har inga tvivel på att år 2015 inte skulle bli minst lika bra. Ledorden för 2014 var att våga och att förenkla. Att våga inse vad jag som person behöver, att våga säga högt vad jag vill och att våga komma ut ur min bekvämlighetszon. Ledorden för 2015 blir istället att förenkla och att njuta. Få se vart det leder.

 

5 thoughts on “En start.

 1. Oj vad jag blev sugen på att måla en vägg :)! Visst var det så att nån i Esbo säljer färgen?
  Och hej, vi MÅSTE ses nu snart ;)!

   • Hahahaha, det sku lindrigt sagt vara en syn för gudarna 😂!
    Men Teneriffa låter alldeles perfekt! Om vi inte hade svurit på att låta bli att resa med den här cirkusen före alla är i nånsorts balans så hade jag när som helst hoppat på ett flyg!
    Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s