Att diska eller inte.

piscina-gran-oasis

Vissa saker förstår man inte att uppskatta tillräckligt innan man blir utan. Som en fungerande diskmaskin. På söndagen sade vår diskmaskin att den också vill ha jullov och först på fredagen kommer reparatören. Så maten serveras undantagsvis direkt ur kastruller denna vecka här hos oss. Men värre saker har man ju varit med om. Som att kylskåpet går sönder på nyårsafton efter att alla butiker stängt (hände oss nyåret 2009). Och andra sidan tröstar också vetskapen att om mindre än sju veckor behöver vi varken diska för hand eller fylla nån diskmaskin för en hel vecka. Inte heller byka, städa eller klä på vinterhalare och hanskar. Det blir en vecka Teneriffa och All Inclusive istället. En riktigt passande kombo för oss. Nu gäller det bara att fixa pass åt barnen först.

Annonser

2 thoughts on “Att diska eller inte.

  1. Va härligt med södernresa!! Den sku vi också behöva, men 3:an får gärna bli lite mer självgående först,känns det nu åtminstone :).

    Vår diskmaskin bråka också för en par månader sen, vi va utan i två veckor(då reservdelen sku beställas) men efter en tid blev det nästan roligt att diska,tro det eller ej 😉

    • Ja, vår resa kommer ju att bli hur lätt som helst med tre barn med samma rutiner, inga blöjor, matburkar eller ens egen vagn! Att diska undan efter varje måltid är nog inte så hemskt egentligen, måste jag medge (men berätta inte åt R för han har det största ansvaret för disken nu…);)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s