Nötknäpparen.

DSC01992_Fotor_Fotor_Collage

Nästan så jag börjar vänta på lite jullov och lite lugn. Vi är knappast de enda som verkar ha fullt upp med en massa roligt program nu sista veckorna före julen. Det är kalas och julfester och övningar och genrep inför julfester och ännu lite mera julfester.

Förra veckan var likadan, förutom att vi fick in två fina kulturevenemang också. Maken och jag var på stämningsfull julkonsert i Gamla Kyrkan på fredagen (rekommenderar förresten Presto på Esplanaden om man vill äta italienskt i lättsam stämning) och på tisdagen var det dags för något jag väntat på i sex långa år: att få gå på balett med mitt barn! Jag och Leia såg Nötknäpparen på Nationaloperan och Leia tyckte massor både om baletten, pausmellanmålet och faktumet att hon och jag gjorde något ”vuxet” utan småsyskonen. Hon gillade mest alla olika kostymer och olika danser i den andra halvleken. Nötknäpparen är nog den mest barnvänliga baletten och riktigt fin, även om den inte är min absoluta favorit då jag gillar riktigt klassiska stycken som Svansjön. Men jag går gärna igen då följande lillasyster kommit upp i rätt ålder.

Annonser

2 thoughts on “Nötknäpparen.

    • Mumin och balett låter som en intressant kombo, har själv lite svårt att föreställa mig graciöst dansande mumintroll;) Men vi ska nog försöka fara på den, även om alla föreställningar som finns på nätet är slutsålda redan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s