Första dagishösten.

DSC01910_Fotor DSC01916_FotorIgår var det julfest och tomteverkstad på Tildas och Lauras dagis, vilket betyder att det inte är mycket kvar av deras (och Leias) första dagishöst. Jag hade väl egentligen inga större förväntningar eller förhoppningar om dagisstarten eller dagisvardagen men jag är oerhört förvånad över hur smidig den varit för oss och hur bra barnen trivs. Glada går de till dagis på morgonen (efter att den minstas usliga morgonhumör gått om) och glada kommer de hem från dagis på eftermiddagen. Jag hade räknat med att vi skulle ha sämre perioder med mera gråt, protester och mammighet, men de har helt uteblivit. Jag hade också räknat med att vara hemma med sjukt barn var och varannan vecka, med det har också uteblivit. Tänk att våra tre barn som börjat på dagis (och förskola) samtidigt i höst inte varit sjuk en enda dag under hela hösten! Laura hade lite snuva i två dagar under höstlovet. That´s it. Jag hoppas verkligen att vintern och våren blir lika smidig och bra.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s