Granarna.

IMG_1853_Fotor IMG_1841_Fotor

Söndagsförmiddagarna är nog oftast supersköna hos oss. Maken tränar hela förmiddagen så vi resten hänger runt i nattlinne och bara njuter av att inte ha bråttom någonstans. Det blir ofta mycket pussel, spel, ritande och pysslande. Så även idag.

IMG_1846_Fotor Idag pysslade jag granar med Laura av svarta sugrör. Det enda man behöver är 8 sugrör, nål, tråd, sax, en träpärla och en linjal. Granarna kan naturligtvis varieras i både färg och storlek enligt tycke, men jag klippte 14 st sugrörsbitar i storlekarna 2-15 cm som träddes i storleksordning på ett garn. Lätt och snabbt pyssel. Helt i min smak.

IMG_1848_Fotor

IMG_1851_Fotor Sympatiskt minimalistiska hänger de nu där ovanför pianot och tar uppmärksamheten bort från de smutsiga fönstren.

IMG_1856_FotorNu kan vi väl officiellt döpa dethär rummet för sugrörsrummet då sugrörshimmeln jag gjorde för tre år sedan hänger  i taket och sugrörsgranarna i fönstret.

På eftermiddagen fortsatte pysslandet hos Leias förskolekompis som bjudit in fyra kompisar och deras mammor (samt Tilda, som blev överlycklig att få vara med) på julkortspyssel och glögg. Mycket lyckat koncept där barnen pysslade och lekte medan mammorna drack glögg och pratade. Sen en timme yoga på det och nu säsongavslutning av House of Cards på Netflix. Det har varit en på alla sätt jättelyckad helg.

 

Annonser

4 thoughts on “Granarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s