Lördagslugn.

IMG_1809_Fotor Igår hade vi en jätterolig lillajulskväll med ett gäng härliga tjejer med fördrink här hos oss samt middag på Pjazza och drinks på Grotesk. Idag började lördagen med med det sedvanliga simhallsbesöket på förmiddagen och medan resten av familjen styrde kosan mot ett födiskalas på SnadiStadi blev ja hemma med agendan att göra absolut ingenting (eller eventuellt paketera in ett par julklappar…).

IMG_1812_Fotor Mycket bra koncept både igår och idag.

IMG_1832_Fotor

Nytt grönt te och kandisocker passar utmärkt som dryck en lördag som denna.

IMG_1814_Fotor_Fotor_Collage

 

Jag är storkonsument av yllesockor för jag går omkring i dem så gott som hela tiden hela hösten och vintern. Förra årets självstickade favorityllesockor var helt klart dehär medan höstens är istället blir dehär gröna. Dehär converseinspirerade yllesockorna lämpar sig inte riktigt att ha inuti skor, men för hemmabruk är de riktigt passliga.

Och titta, en stjärna på dem också! Nu i juletider skall det definitivt finnas stjärnor i mängder även hemma hos oss där stjärnmönstrade textiler vanligtvis lyser med sin frånvaro.

 

Annonser

4 thoughts on “Lördagslugn.

  1. Jag öppnade din sida av gammal vana och så slog det mig att ”hon hade ju slutat”, men se, du är tillbaka, väldigt roligt. För mig passar det bra om bloggar uppdateras mera sällan, hinner inte läsa så ofta ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s