Party.

IMG_1675_FotorKliché eller inte, men igår igen var vår Halloweenbjudning så rolig att kameran glömdes bort nästan helt och hållet. På tal om att barn växer så satt vi vuxna hela kvällen vid matbordet och pratade och umgicks, medan barnen lekte häxdisco och häxtrapetskonstnärer längs soffryggen. Det är skoj att kunna blanda barnfamiljsvänner med barnlösa vänner och alla har roligt.

IMG_1679_FotorIMG_1687_FotorIMG_1681_FotorBålen hade både ögon och avhuggna händer i sig. Sätter man vatten i en engångsplasthanske och fryser ner får man en passligt stor och lite läskig isbit i form av en hand.

IMG_1669_FotorKlart det skulle ha varit roligt att bulla upp ordentligt med en massa fina matskapelser i rätt halloweenanda, men vi hade varken tiden eller orken igår. Konceptet för en lyckad fest är ju enkel. Samla ihop ett gäng bra människor på ett ställe, bjud på något att äta och dricka och njut av sällskapet.

IMG_1674_FotorIMG_1672_Fotor

Det var ju allhelgona igår också. Tidstjuven Maria skriver ett bra inlägg om att dethär att faktum att man väljer att fira Halloween minskar inte vikten och betydelsen av allhelgona och tankarna kring alla dem som inte längre finns här ibland oss. Jag tycker att det är svartvitt att tänka att man inte kan välja båda. Det ena utesluter aldrig det andra. Livet i sig är aldrig svartvitt.

6 thoughts on “Party.

  1. Det var som när jag sa till mamma att ja, tyvärr hann jag inte till gravgården med morfars ljus igår då det var så mycket att fixa till dagens kalas. Men kanske han endå såg pumpornas ljus på balkongen (vi bor rätt nära gravgården). Tror han nästan sku gilla en pumpa bättre än ett helt vanligt, tråkigt, gravljus, dessutom! 🙂
    Vad fint ni ordnat det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s