En ampel.

IMG_1622_FotorHängande blomamplar började ploppa upp på olika inredningssajter nu i sommar (?) efter en lång paus och jag som gillar både grönväxter och hängande dekorationer i fönstren har naturligtvis producerat ett par egna varianter av dem. Denhär simpla modellen gjorde jag av ett tjockt vitt papperssnöre och lite träkulor. Blomkrukan var brun från början men fick på sig ett par varv med restfärgen som blev över från målandet av sovrumsväggarna.

IMG_1620_Fotor

Ampeln hänger i fönstret i lekrummet och Leia, som har börjat visa allt mer intresse för dethär med inredning, fick välja färg på både bandet och träkulorna. Hon väntar redan ivrigt på att få ett riktigt eget rum. Nu sover hon i lekrummet, men senast till skolstarten har jag lovat att hon skall få ta över vårt arbetsrum och få ett riktigt skrivbord att göra läxorna på (jippii, ett nytt inredningsprojekt för mor och dotter!).

IMG_1615_Fotor

Även växten fick sig ett par klick av målfärgen, ser jag. Det har börjat klia lite mer än vanligt i mina pysselfingrar, vilket helt klart är ett tecken på att vi börjar närma oss jul(pyssel)tider. I år har jag bestämt att vi inte skall skaffa alls något nytt material till varken julkort eller julpyssel, utan att vi skall använda upp av det (onödigt stora) lagret jag redan har. Återvinningscentralerna här i huvudstadssregionen har förresten ett stort lager med pysselmaterial jättebilligt för den som inte vill vara lika tråkig som jag. Alla dessa träkulor är tillexempel införskaffade där.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s