Rutor.

IMG_1582_Fotor Det var verkligen länge sen sist! Jag ber om ursäkt över att jag inte svarat på kommentarerna, men det normala småbarnslivet, ni vet, kom emellan. Samt ett höstlov, som vi spenderade i Vasa. Det blev både Tropiclandiapremiär och Biopremiär (Mumintrollen på Rivieran) för barnen. Samt häng med släkt och vänner, såklart.

Dethär tapetmönstret har jag gillat flera år. Det är väl kombinationen klassiska ränder och rutor som i ett skolhäfte som tilltalar detta Marimekkofreak som alltid haft matematik i Top 3 av favoritämnen i skolan.

IMG_1580_FotorTapeten pryder nu en vägg i tamburen (tack Pappa!) mittemot spegelskåpen. Dethär är vårt andra hem som fått en Marimekkotapet i tamburen. Denna gång blev det mönstret ”Ruutukaava”. Tapeten finns både i gråvitt, svartvitt och svartvitt med färgklickar, men jag valde den gråa för att matcha golvet och för att jag helt klart har en grå period på gång. Grått är flott kan bli min nya slogan.

IMG_1578_Fotor

 

Egentligen det enda rummet som skonats från min gråtvätt är Tildas och Lauras sovrum. Tillsvidare åtminstone. Kompenserar det genom att klä dem i gråtande kläder till morgondagens dagisfotografering istället.

Kuriosa: den som säger att man inte skall tapetsera sitt hem med ”vilda” tapeter med tanke på återsäljningsvärde har fel! Då vi sålde vår förra lägenhet var det just tapeten i tamburen som beseglade köpsbeslutet för de nya ägarna!

Annonser

5 thoughts on “Rutor.

  1. Vet du, så var det i vårt fall också! De som bodde tidigare här hade tapetserat klädskåpet i tamburen med ”vilda” tapeter och det var det första vi såg och blev helt kära i! De är fortfarande på skåpen men nu slog mig tanken att man faktiskt sku kunna tapetsera om den, för att lite pigga upp tillvaron. Hmm…

  2. Snygg tapet! En sådan kunde jag ha någonstans om jag nånsin får för mej att tapetsera. Men man tapetserar väl med den tapet man gillar själv, inte den som kommande köpare någon gång ska gilla. Fin tapet hade ni i den förra tamburen också. 🙂 Som tur går det alltid (lätt) att måla över eller tapetsera om, om man inte gillar någons gamla tapet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s