Monsterkalas nummer ett.

IMG_1468_Fotor_Fotor_Collage2

Idag var det dags för vårt första kompiskalas här hos oss. Leia fyller 6 år nästa torsdag och idag fylldes vårt hus med 14 förskolekompisar. Det blev två intensiva kalastimmar med lekar, skattjakt och glasstårta. Temat har varit självklart under många månader redan, så dessa underbara Monster High varelser prydde både dukning, kaka, strumpbyxor, muffinsformar och dekoration samt flertalet av de fina presenterna hon fick.

IMG_1468_Fotor_Fotor_Collage1 IMG_1468_Fotor_Fotor_CollageDet var en mycket nöjd flicka som tyckte att kalaset kunde gärna ha räckt hela dagen (föräldrarna tyckte däremot att längden var riktigt passlig). Jag har sagt det förut och säger det igen. Att ha kalas för barn på förmiddagen är nog det bästa. Barnen hinner inte tjata precis hela dagen att ”när kommer gästerna?”, maten går åt då det ändå är lunchdags och sen har man hela resten av dagen på sig att ännu göra annat (som att springa bort energin i skogen i två timmar).

 

Annonser

9 thoughts on “Monsterkalas nummer ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s