En bild.

IMG_1460_Fotor

I samband med mina studier skulle vi ta en bild av vårt hem som representerar bäst vår inredningsstil och beskriva den kort.  Valet var inte enkelt, men jag valde denhär bilden där det syns lite av både matplatsen och av vardagsrummet. Typ såhär skrev jag: Vår inredningsstil här hemma hos oss är enkel, skandinavisk och minimalistiskt hemtrevlig. Kantiga, enkla och lättskötta möbler blandat med några designklassiker, ränder, naturmaterial samt lite grafiska svartvita marimekkomönster och gröna växter. Jag trivs inte med alltför starka färger utan gillar vitt, svart, grått och brunt. Jag är nöjd över inredningen, den är funktionell och enkel och vi trivs bra hemma. Jag gillar lugn och ro och tycker därför i allmänhet om tomma vita ytor. Vår inredning är också anpassad till att våra 2, 4 och (nästan) 6-åriga barn får leka fritt. Lite så. Det var intressant att sätta ord på sin stil, nån annan som är sugen att försöka på sin egen stil?

Annonser

2 thoughts on “En bild.

  1. Vår inredningsstil är generös: en blandning av gammalt och nytt, mjuka former, varma färger. Allmoge blandat med Ikea. Grått varvat med färg. Trasmattor och olika lampor. Färggranna barnrum och blommiga soffdynor. Jag trodde då vi flyttade att jag ville gå in för en mer minimalistisk och klassisk stil men insåg efter bara några månader att jag inte kan leva utan färg. Det känns inte som mitt hem då. Ändå kan jag beundra hem där det inte finns något onödigt och allt går ton i ton. Det är bara inget jag kan bo i 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s