Svarta köksdetaljer.

IMG_1428_Fotor

Jag tycker om vårt nya kök, som nu har fått sina sista detaljer på plats. Svarta detaljer.

IMG_1416_FotorJag spikade upp ett par tavlor mellan fönstrena. Det blev svarta tavelramar med en svartvit grafisk plansch som jag klippte kallt itu.

IMG_1244_Fotor_Fotor_Collage1Mittemot tavlorna finns stringhyllan, medan husfågeln håller koll på familjen ovanpå de övre skåpen i hörnet.

IMG_1244_Fotor_Fotor_CollageLampan ovanför köksön ger passligt med arbetsljus vid bakning eller matlagning. Den passar stilmässigt bättre med hyllan än den vita lampan, tycker jag. Om nån förresten undrar vad det är för beige som syns ovanpå de övre skåpen, så kan jag berätta att det är vanligt bakplåtspapper som jag tejpat fast. Eftersom jag inte hör till dedär som torkar ovanpå köksskåpen varje vecka (eller varje månad) så har de en tendens att bli småsnuskigt av kombinationen damm och stekfett. Nu är det bara att byta pappret ett par gånger i året eller så. Se det som dagens tips för den lata städaren.

Färgerna i vårt kök är nu svart och vitt med lite grönt i form av en växt och en stackars basilika. Samt lite hudfärg i form av lilla kökshjälpredans bara fötter. En kombination jag gillar.

Annonser

6 thoughts on “Svarta köksdetaljer.

    • Lampan är Artemides Tolomeo parete micro. Jag köpte min från Stockmann, men den fås nog från många (nät)butiker också med ett lite större lampurval! Jag är riktigt nöjd och skulle gott kunna ha ett par som läslampor ovanför sängen också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s