Grönt och rosa.

IMG_1411_Fotor

Vi har inte så många gardiner hos oss och denhär rosa gardinen som hängde i flickornas rum då vi bodde i radhuset låg bara i skåpet och samlade damm. Det fick bli en tygtavla till Tildas och Lauras sovrum istället. Passligt nog går flickornas namntavlor i samma färger så de fick också komma upp på väggen. En ny look på väggen för priset av en styroxskiva från Bauhaus tycker jag att var riktigt bra.

IMG_1403_Fotor_Fotor_Collage3

Vet ni vad jag kallar lyx? Att inte ha behöva förvara något under sängarna. Luftigare och lättare att städa.

IMG_1403_Fotor_Fotor_Collage2Vet ni vad är ännu lyxigare? Att flickorna numera självmant (för det mesta i alla fall) för sina smutskläder direkt till bykkorgen och samlar resten av kläderna i muminpåsen eller på knaggen. Det är enorma framsteg i familjen där barnen ännu för en tid sedan tyckte det största nöjet var att hinna använda så många olika outfits under en dag som möjligt (och att sedan slänga dem på golvet i en skrynklig hög).

IMG_1403_Fotor_Fotor_CollageTillochmed grönväxten matchar tavlorna. Tilda valde denhär nångång på sommaren och den passar nu helt bättre än bra in med resten av färgerna i rummet.

2 thoughts on “Grönt och rosa.

    • Hej! Förlåt att jag inte svarat tidigare! Denhär tavlan är bara upphängd på en grov skruv som borrats in i styroxskivan. Lite tvåsidig tejp i undre kanten ger så mycket friktion att tavlan hålls på plats och inte svänger fram och tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s