På sin plats.

IMG_1194_Fotor Nog är det väl så att man trivs allra bäst tillsammans med individer från samma flock? Det gäller väl både människor, djur och… lampor? Denna vita lampa köpte jag på sommaren från Tori.fi och tänkte att den skulle få hänga ovanför köksön. Tills jag kom på att köksön vill ha en svart lampa som har riktbart ljus istället och denna stackars individ blev hemlös. Efter att ha blivit tillfälligt missplacerad i taket har den nu äntligen hittat sin plats här i livet.

IMG_1200_FotorA330S lampan (även kallad Golden Bell) är designad av Alvar Aalto år 1937 för Savoy restaurangen i Helsingfors. Hos oss får den nu hänga i fönstret i vårt lilla artekhörn. Istället för finn fem fel i bilden så kan man finna fem artekprodukter (om planschen också räknas). Lampan trivs riktigt bra på sin nya plats, tackar som frågar, men säger att livskvaliteten skulle öka ännu lite om den skulle få en snäppet mera diskret skarvsladd.

IMG_1201_FotorStolen har förresten fortfarande inte fått sina sadelgjordar fixade. Kanske till jul. Något år.

Annonser

2 thoughts on “På sin plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s