Hela dagen.

IMG_1050_Fotor

Såhär har jag legat på soffan typ hela dagen och studerat med ett stycke katt som studiekompis. Inte illa alls.

Då barnen somnat skall jag igen lägga mig i soffan, högst antagligen med samma katt tätt intill, och läsa 10årsjubileumsnumret av Deko. Bästa finska inredningstidningen enligt mig. Inte illa det heller.

Jag har prenumererat på Deko ända sedan det startade och således läst precis vareviga nummer. Alla nummer är verkligen inte sparade, men jag har sparat det årliga bostadsmässonumret sedan 2006. I något skede då jag får tid skall jag bläddra igenom dem och ha en skojig tidsresa inom inredning? Har ni andra nån favorittidning som ni läser nummer efter nummer?

Annonser

14 thoughts on “Hela dagen.

 1. Talo&Koti har jag nu prenumererat på ett antal år o gillar den fortsättningsvis fastän jag inte pysslar eller har särskilt vita hem (som det förekommer åtminstone ett av i varje nummer) o älskar INTE att springa på loppisar o fynda saker som jag sedan fixar upp… 😉 Konstigt egentligen att jag gillar tidningen när den är fylld med saker som jag egentligen inte tycker så mycket om =)

  • Fast kanske det är just det som är grejen. Att det räcker att titta på vad andra pysslar och sysslar med i inrednings/fixningsväg och då kan man istället sätta sin egna tid på egna intressen?;) Jag tycker egentligen också ibland om att bläddra tex i lantliga tidningar fast jag aldrig får inspiration från dem till mitt egna hem.

 2. Deko är bäst av dom inhemska, tycker jag också. En tid lääänge sen hade jag en Sköna Hem-fas, men den var så pass dyr att jag slutade köpa den. Men det lustiga är att jag fortfarande hittar intressanta och inspirerande grejer i dom tidiningarna nu, nästan tio år senare. Inte så illa.

  Katter och läppäre… Min ena katt ska alltid, alltid ligga emellan mig och min dator om jag är på soffan. Finns där inte plats så gör han plats åt sig. Lustiga filurer.

  • Katterna hittar ju ALLTID de varmaste ställena i huset, så naturligtvis hålls de vid läppären. Vi har med åren lärt oss att alltid stänga den bärbara datorn då den inte används, för annars har man en katt som sitter på tangentbordet och råddar allting!

 3. Glorian Koti gillar jag just nu. Deko är för geometrisk och pastellig för mig, även om jag alltid faller för det grafiska gällande inredning.

 4. jag tycker mest om family living, köper den ibland, men finns ingen tidning jag prenumerarar på eller köper alltid. deko är också bra tycker jag! och sen brukar jag läsa hemma hos mamma, hon köper oftast allt i hemmet 🙂

 5. Jag läser Hus & Hem troget och prenumererar för kanske 3:e året nu. Älskar blandningen av hemmareportage blandat med nyheter, tips samt trädgårdssidorna! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s