Cirkus.

IMG_1151_Fotor IMG_1087_Fotor IMG_1134_Fotor IMG_1097_Fotor IMG_1108_Fotor IMG_1130_FotorJag hade lite tänkt att denhär måndagseftermiddagen och kvällen skulle jag vara effektiv och kunna pricka av en hel del punkter ur min to-do-lista här hemma, men så blev vi tipsade på Leias förskola att det var cirkus i närheten (tack för tipset!) så to-do-listan fick glatt vänta till en annan gång.

Cirkusen höll mycket bättre standard än vad vi föräldrar räknat med, så den gillades både av små och stora. Det var flickornas första gång på cirkus och det var inga problem att sitta still i två timmar och titta på clowner, djur och akrobater. Höstcirkus skall definitivt också bli en ny tradition för oss!

Gissa om flickorna kommer att vara stolta imorgon på dagis då de får berätta att de sett en riktig kamel på cirkus (deras grupp heter kamelerna)!?!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s