Två dagens.

IMG_1014_FotorDagens blommor.

IMG_1011_Fotor

Dagens strumpor.

En av sakerna jag tänkt satsa mer på från och med nu är att göra mera saker utanför mitt bekvämlighetsområde. Jag tror det gör bara bra för ens självkänsla och självkännedom. Grejerna behöver ju inte vara stora, som att sätta sig i en tank full med ormar eller liknande, utan ikväll skall jag gå på en tre timmar lång session med MediYoga & Frigörande dans. Det ni. Helt klart utanför mitt bekvämlighetsområde. Det kommer att bli spännande och intressant, men högst antagligen jätteroligt.

Att vara jag och gå omkring i blårutiga knästrumpor hör helt klart också till samma kategori  (dock införskaffade från det trygga finska företaget som jag älskar).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s