En torsdag i september.

IMG_0968_FotorMIttiallt blev det sommar igen. Skumt efter att jag tillochmed packat ner vantar i dagisryggsäckarna tidigare i veckan. Men roligt var det förstås att kunna springa barfota på en nyklippt doftande gräsmatta och att vattna rosorna (och mammas rygg) med vattenpistolen. Samt äta ett par skruttiga jordgubbar ur den egna superplantan.

IMG_0957_Fotor IMG_0961_Fotor IMG_1008_Fotor Dagarna känns nuförtiden jättelånga, sådär på ett positivt sätt. Vi kommer hem från dagis/förskola 15-tiden och idag blev det först utelek och sen pyssel och till sist omplantering av krukväxter (läs jord- och vattenklottsfest på terrassen).

IMG_0987_Fotor

Sen först var det dags för middag. Dessutom inget snabbt ihophafsat utan långkok i bemärkelsen att 2,5-åringen fick göra nästan allt själv. Det blev fetafattig spenatfetapannkaka, då fetan försvann nånstans under vägen.

Imorgon är det fredag och sen veckoslut, vilket naturligtvis är jätteskoj, men det bästa är ändå att det är inget vi räknar ner dagar till.  Torsdag, onsdag, tisdag och måndag är också bra och roliga dagar. Precis som jag hade hoppats att det skulle bli. Jag vill inte leva ett ekorrhjulsliv där vi flera dagar i veckan går och väntar på veckoslutet, då vi har möjlighet att välja och tänka annorlunda. Det känns som ett otroligt slöseri av ens liv helt enkelt. Jag vill att vi skall njuta av vareviga dag så gott det går. Precis som idag. En helt vanlig torsdag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s