Vinn biljetter till Habitare!

Screen Shot 2014-09-03 at 23.31.3510-14.9.2014 är det dags för Habitare i mässcentret igen. Det är Finlands största möbel/inredning/designmässa och absolut värt att besöka om man har lite också intresse för ämnet. Nytt för i år är att även vi Professionella Organizers finns på plats. Det ordnas både workshops och föreläsningar och vi hittas i utrymmet Creative Space (hall 7). Mässans hela program hittas här. Jag kommer att hänga på mässan hela lördagen så kom gärna och säg hej!

Nu lottar jag ut 4 biljetter till mässan. Två vinster med två biljetter var. Ni är med i utlottningen genom att kommentera nedan. Två lotter får man genom att nämna utlottningen tex på FB, i sin blogg eller på kafferasten på sin arbetsplats. Nämn det i kommentaren i så fall.

Ett tips: Om ni själv känner att ni bor för långt ifrån kan man också be mig att skicka biljetterna till nån vän som bor närmare istället.

Utlottningen håller på tills fredag 5.9 kl 23.59 så jag hinner få biljetterna på posten före mässan.

Annonser

18 thoughts on “Vinn biljetter till Habitare!

 1. Hej! Deltar gärna i utlottningen. Har aldrig besökt Habitare förut men skulle så gärna göra det. Ska tipsa grannfruarna om utlottningen och hoppas få ta nån av dem med på mässan!

 2. Jag vill också delta i tävlingen 🙂 Har aldrig tidigare besökt Habitare. Ska också tipsa mina kompisar om tävlingen!

 3. Jag är mammaledig just nu så har bara hunnit nämna detta för min syster och min mamma men det är någon av dem jag ändå skulle ta med om jag vann 2 biljetter. 😀

 4. Jag är också gärna med och är såviså påväg! Ska nämna om saken till min kompis som just flyttat och behöver inredningstips 🙂

 5. Igår såg jag de första reklamerna för mässan och tänkte att det skulle vara urkul att går. Har faktiskt aldrig varit på Habitare tidigare!! Så det skulle väl vara på tiden…

 6. Jag vill helst inte gå på Habitare. Helst vill jag föda. Haha. Men om jag inte har fött då ännu så kunde det vara en bra programpunkt för mig 🙂

 7. Skulle så så gärna besöka Habitare! Hr aldrig förut varit på en inredningsmässa och inredning och ordning känns mycket aktuella nu när man äntligen bor i ett alldeles eget hem. Jag läser din blogg med stor glädje :). På fb har jag tipsat andra om utlottningen!

 8. Jadå, klart vi alltid vill gå på habitare! Tack för din alltid lika trevliga blogg, har ingen egen att sprida budskapet på, men uppskattar andras skriverier desto mer 😉

 9. Hej! Faktiskt ett roligt sätt att introducera bloggen ti nya mänskor. Habitare ska jag i varje fall besöka. Du har i bloggen också jätte fina foton! Som du sa, hemligheten är i detaljerna.

 10. Ping: Meddelande till mor | Panorama

 11. Va roligt, har inte varit på Habitare på några år! 🙂 Vi har flyttat under våren och lite nya små inredningsdetaljer är ju aldrig fel. Har just själv blivit på mammaledigt och hittade sin blogg av en slump. Gillar verkligen er inredningsstil, vi har lite liknande inredning också! (Linkade upplägget på facebook – hoppas förstås på två biljetter 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s