Svikaren.

IMG_0941_Fotor

Svikaren kan ni kalla mig idag, för det blev inget inlägg om vad vi förvarar i vardagsrummet. Det var balettlektioner, det var föräldramöte, det var jobb och studier och matlagning och en extra lång kvällssaga. Det var det ena och det andra. Livet, ni vet. Dessutom har jag lovat mig själv att gå och lägga mig i tid om kvällarna. Så ni kan ju istället fundera om denhär taklampan skulle passa in här? Jag är lite tudelad, är den för liten?

12 thoughts on “Svikaren.

  1. Först och främst, livet kommer emellan ganska ofta och även som bloggare har man rätt att låta vardagen gå före utan att känna sig som en svikare 🙂 Jag skulle också säga att lampan är för liten, åtminstone ser det ut så på bild. Hur har du spänt fast tyget, antar att det är ett tyg som blivit tavla? Vi fick rådet att spänna upp på styrox med fläckarna syns igenom trots att jag målat styroxen 2 varv med grundfärg så det funkade inte.

    • Du menar att bloggare också bara är människor;) Ja, vi har bara spänt fast tyget på tavlan på en styroxskiva. Styroxskivan vi använde (från Bauhaus) var helvit så vi har inga problem med fläckar. Kanske det skulle hjälpa att spänna fast ett vitt lakanstyg under det egentliga tyget?

  2. Samma här, tycker den är lite liten. Vill ni ha en pampig och snygg lampa som inte kostar så där jättemycket som designlampor brukar, rekommenderar jag nån storlek av normann copenhagens norm-lampor. Superjobbiga att pussla ihop men det är väl just därför den är förmånlig http://www.room21.fi/fi/artiklar/norm-69-lamppu-x-large.html
    Sen ville jag också tacka för stådinspiration, vi ska renovera köket och hemvårdsrummet och nu har jag världens inspiration att rensa bort allt onödigt och planera noga vad vi behöver 🙂

  3. Jå, den kommer inte alls till sin rätt. Ser ut som om den blev panik upphängd för att just där behövdes just då lite extra belysning :).
    Hälsar hon i vars sovrum det hänger en plastsladd med glödlampa i ändan och vars hem annars också saknar vettiga ljuskällor typ överallt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s