Det är detaljerna som gör det.

IMG_0354_Fotor Såhär såg vårt vardagsrumshörn ut innan jag målade om en vägg med Kalklitir. Vita väggar och en gigantisk svart högtalare.

IMG_0745_Fotor Här är en helhetsbild på väggen, tror inte jag visat det förut här på bloggen. Klart väggfärgen är den huvudsakliga och den största förändringen, men i samband med det gjordes ett par mindre förändringar också. Högtalarna minskade radikalt i storlek och jag tycker att de vita dominerar inte så mycket som de svarta gjorde. (Om man frågar mig så skulle vi ha skippat högtalarna helt och hållet, men jag blev brutalt nedröstad i familjerådet).

IMG_0705_Fotor_Fotor_CollageDet är de små detaljerna som gör det. Högtalarna hängdes upp i lämplig höjd och kabeln från högtalarna gömdes i en trekantig vit list i hörnet av väggarna. Kablarna från tvn gömdes däremot i en 5 cm bred list som jag målade med samma färg som väggen för att den skulle smälta in i väggen. Dessutom har vi äntligen hittat en tillräckligt bra universalfjärrkontroll. Istället för att ha en skild fjärrkontroll för tv, PS, äppeltv, högtalare och alla andra manicker har vi nu en enda. Minimalisten i mig gillar också att det inte längre finns några boxar på tv bordet, inga onödiga sladdar (och ingen sned dörr). Allt det som syns på den första bilden. Bloggens mest uttjatade uttryck funkar även här. Less is more.

Vad vi förvarar inne i skåpen skall jag ta och visa imorgon. De skeletten representerar verkligen inte den mera minimalistiska sidan i mig. Snarare tvärtom.

Annonser

4 thoughts on “Det är detaljerna som gör det.

  1. Aha! Vi har två gigantiska högtalare i vårt lilla vardagsrum… Ser min chans att äntligen slippa dem om jag visar detta inspirerande inlägg! Att bli av med högtalare helt och hållet lär vara uteslutet, utgår jag från. Väntar med spänning på skåptitten;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s