Leopard eller tiger.

IMG_0879_Fotor_Fotor_Collage

Tre klassiska hösttecken: rönnbär, levande ljus och yllesockor.

När jag såg detta spräckliga garn i 7 Bröders ”viidakko” serie i matbutiken förra veckan tänkte jag direkt på Leia. Hon är för tillfället förtjust i alla djurmönster och speciellt leopardmönstret är pop. Så höstens första stickade sockor fick bli åt henne, vars skor nu har storleken 30! De är inte alltför många år tills vi kan låna skor av varandra, hon och jag.

Ibland är det skönt att vara en lite mer erfaren förälder. Lite mer erfaren i jämförelse hur jag  var för 1,3 eller 5 år sedan i alla fall. Jag talade med en annan mamma under Tildas balettlektion häromdagen och hon kommenterade Tildas turkosa dräkt och suckade djupt över hennes egna dotters rosa period deluxe. Inget annat än rosa dög sa hon och tyckte att hon själv hade färgen rosa upp över halsen, minst. I den stunden kändes det skönt att kunna inge lite hopp i henne och berätta med egen erfarenhet i bagaget att det nog går över. Alla faser går nog över. Tills det kommer nya. Som en djurmotivsfas till exempel. Eller en mamma-du-skall-inte-hålla-mig-i-handen-inne-på-förskolan-fas.

Liten blir stor del 173.

Kul förresten med många kommentarer till föregående inlägg! Ni är duktiga ni! Imorgon tänkte jag plita ner nästa inlägg om matsalen och dess skåpinnehåll och kanske jag hittar på en ny utmaning till veckoslutet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s