Våfflor.

IMG_0680_Fotor_Fotor_Collage

Vår söndagscykelfärd gick idag av stapeln från vår egen esboförort till nästan-grannförorten. Målet var pop-up våffelcafét som ordnades vid det Blå huset idag, restaurangdagen till ära. Mumsigt värre! Vi kommer definitivt även nästa gång!

Förra året kunde vi inte cykla många kilometer hela familjen tillsammans. I sommar har det blivit många utfärder med de två små bak på cyklarna och den största på sin 20 tummare. Säga vad man vill om ”små barn små bekymmer…osv”, men många, många saker blir faktist lättare med 5,4 och 2 åriga barn istället för 4,3 och 1. För tillfället saknar jag inte den oberäkneliga bebistiden ett dugg!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s