Orange.

IMG_0740_Fotor_Fotor_CollageOrange hör inte till mina favoritfärger, varken inom inredning eller kläder. Hårfärg är naturligtvis ett undantag (se första bilden i föregående inlägg).

Det har därför också tagit sin lilla tid att vänja sig vid att vårt hus faktist är rödbrunt med orange dörrar och fönster. Men nu har jag vant mig och tillochmed ärligt kan säga att jag gillar att det inte är detdär vitrappade huset med svarta fönsterkarmar, som jag hade i tankarna då vi sökte hus. Speciellt nu på sensommaren (OBS! jag vägrar att tycka att hösten redan är här ännu, fast skolorna har börjat, kvällarna är mörka och ljusen har plockats fram ur sommarförvar) då alla buskar är som grönast och frodigast. Det tycks förresten bli en bra rönnbärssäsong igen. Det verkar som om denhär familjen får så lov att börja tycka om rönnbär då vårt usla äppelträd levererar 0 st äppel i år.

IMG_0740_Fotor_Fotor_Collage2Ännu på tal om orange, så började vi igår, sist av alla i hela universum känns det som, kika på serien Orange Is The New Black. Vet faktist inte varför det inte blivit av tidigare. Antagligen för vi tittar så lite på tv och brukar följa med en serie i gången, som fredag kvälls program. Fast klart att jag är nöjd att vi inte tittat tidigare, för nu har vi ju hela serien ännu framför oss. Kan hända att det blir ett avsnitt ikväll igen.

Annonser

2 thoughts on “Orange.

  1. Det hör kanske inte hit, men köpte ni byggsats för lekstugan, eller är den av egen design? Har du några bra tips för vad som gör en bra lekstuga?

    • Hej! Vi beställde en färdigt paket från http://www.leikkimökki.fi/. Mina tips för en bra lekstuga är följande: gör den tillräckligt hög så att även en vuxen kan stå rak i den, du tvingas ju ändå spendera lite tid i den själv också plus att sedan då den inte längre används som lekstuga kan man inreda den till en mysig lässtuga för större barn/en själv, eller alternativt ha som förråd. Sen skulle jag nog se till att fönstren går att öppna, så att det går att ha upp fönstren och vädra. Vår stuga har inte det och det blev olidligt varmt där denna heta sommar! Det är det viktigaste, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s