Just nu.

IMG_0651_Fotor IMG_0659_Fotor

Tre barn sover i sina sängar. Bredvid sängarna finns kläderna för dagis/förskolestarten färdigt framplockade och i tamburen står tre packade ryggsäckar med mjukisdjur, vattenflaska, innetossor, regnkläder och byteskläder. Imorgon börjar den nya annorlunda vardagen för oss. Nu gäller det bara för mig också att förbereda mig lite mentalt och att vänja mig vid att jag inte längre ”bara” är hemmamamma. Sex år är en lång tid, så det lär nog ta en dag eller två.

Nej, detta är inte vad barnen skall ha på sig på dagis. Vi var festklädda idag för vi hade turen att få avsluta kapitlet hemma med ett 6-årskalas.

 

Annonser

6 thoughts on “Just nu.

  1. Vet du, jag tror att bara det börjar rulla på så kommer du att njuta som en dåre av er nya vardag! 😊
    Lycka till imoron!

  2. Lycka till både stora och små! Jag har själv några av mina allra roligaste barndomsminnen från dagis. Hoppas de får det fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s