Det närmar sig.

DSC00242_Fotor DSC00244_Fotor DSC00269_Fotor

IMG_0579_FotorPå tisdag nästa vecka börjar förskolan och dagisinträningen. Idag skaffade vi det sista som behövdes inför det. Tidigare i veckan var vi både till dagiset och till förskolan för att lite bekanta oss och visa Leia var Tilda & Laura är på dagarna och vice versa.

Det börjar kännas lite spännande. Hur skall det gå? Vi är ju vana att vi klarar oss själva i vår familj. Det snörper lite i hjärtat när jag tänker hur vår bebis (och hennes systrar) skall klara sig flera timmar med andra vuxna och andra barn. Samtidigt är jag inte ett dugg orolig att det inte skall bli jättebra och vet att dehär känslorna hör till.  Alla föräldrar går väl igenom samma slags känslor.

Precis som det är skrivet på dendär betongbalken vid Smulterö i Brändö: Everything will be fine. Just fine.

Annonser

2 thoughts on “Det närmar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s