Borgå.

IMG_0542_Fotor Alltid lika mysiga Borgå. Vi har haft som tradition att besöka Borgå åtminstone en gång per sommar så vi passade på att stanna en dag i Borgå då vi ändå var på bröllop där.

IMG_0555_Fotor_Fotor_Collage

Söta trähus samt härliga små butiker och caféer. Det bästa är att bara sakta strosa runt på de mysiga kullerstensgatorna.

IMG_0532_Fotor_Fotor_Collage Vi bodde på Pariisin Ville, ett mysigt litet hotell på Ågatan mitt i Gamla Stan. Frukosten var helt i egen klass, med närproducerade råvaror från runtomkring. Vi firade i samma veva lite vår 6-årsdag som gifta, INTE 5-årsdag, som jag ännu på morgonen trodde att det var (och skrev i inlägget under om klänningen…).  Lite svårt dethär med att räkna i sommarhettan tydligen.

IMG_0361_Fotor_Fotor_CollageHärlig inredning med Laura Ashley tapeter och textiler. Varje rum på hotellet är inredda olika, men i samma lyxiga stil.

Efter all god mat hela helgen orkade jag bara smaka på en endaste lakritsbit i Brunbergs butik. Det om något bevisar att helgen var mycket lyckad även i matväg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s