Några bilder till.

DSC00282_Fotor DSC00285_Fotor DSC00288_Fotor DSC00308_Fotor DSC00319_Fotor DSC00328_Fotor DSC00329_FotorLite av vad vi gjort de senaste dagarna. Simmat vid Fäboda, ätit våfflor i Kokkola och kikat på fiskar från bryggan. Plus en massa annat. Jag och katterna tog tåget igår tillbaka till Esbo, medan resten av familjen stannade ett par dagar extra i pampas. Jag försöker komma ikapp lite i mina studier som blivit lidande under de senaste två veckorna. Men nog skall det finnas tid för lite annat också. Idag blev det en hederlig shopping/caférunda i min favoritsommarstad, men imorgon hoppas jag på ett lokalt regnmoln här ovanför vårt hus så att jag med gott samvete kan vara inomhus fast hela dagen och varva studier med städning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s