Namnsdag.

DSC00043_Fotor_Fotor_Collage

 

Grattis till alla Marior där ute idag! Denhär Marian firade med bulla och kaffe på EMMA museumet i Hagalund. Meseibutiken är ny och fin med en massa fina saker. De har velat satsa speciellt på dethär med inhemska produkter.

DSC00033_Fotor_Fotor_Collage

Med mig hade jag dessa två flickor. Ett stycke fröken med sår och blåmärken på både panna, näsa och läpp efter ett häftigt slagsmål som involverade en cykel och en asfaltväg. Samt ett stycke fröken som promt skall ha på sin nya t-skjorta hela tiden. Leia for iväg med Mummi och Moffa till Vasa i måndags, så det är bara småttingarna här hemma. Det märks nog en skillnad med bara två barn, det är liksom lite mindre ljudligt hemma. Ikväll far vi resten också iväg mot Vasa och inleder semestern med en liten pampasturné.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s