Junirapport.

IMG_0229_Fotor_Fotor_Collage

Juni blev juli. Vad hände i juni riktigt? Alla talar om det dåliga vädret, men jag vet inte om vi nu stört oss så mycket över det. Inget strandhäng har det blivit, men det har gått bra med hederligt ut och cykla, bakgårdshäng och bara vara. Jag studerade en hel del, röjde i trädgården och planterade både det ena och et andra. Samt hängde med fröknarna, förstås. Samt fick ett nytt vitt kök. Men det viktigaste som hände i juni var att denna glada filur fyllde fyra år på söndagen!

Tilda 4 år gillar hästar och Star Wars. Är modig, rolig och hittar nya kompisar överallt. Är exakt 100 cm i strumplästen och allmänt en riktigt bra typ.

Annonser

7 thoughts on “Junirapport.

  1. Vilken fin 4-åring! 🙂
    Jee för nya inlägg 🙂 Missförstå mig inte, menar inte som en vink att du skall skriva mer, men sådär ur en egoistisk synvinkel har jag saknat inläggen av dej vid min morgonkaffestund 🙂 Tycker nämligen så om din blogg. Tack för den fina bloggen..
    Väntar också på bilder av köket. Du är nog en inspiration för många av oss säkert med din härliga blandning av allt på bloggen..barn, ordning och reda, inredning, matlagning osv..på tal om matlagning..var de så att ni i tiderna alltid veckohandlade och gjorde mat för hela veckan? Minns jag rätt? Funkkade de bra?:)
    Skön sommar till er alla.

    • Tack för din snälla kommentar!! Jag tycker också att jag skulle ha en massa att skriva om, och skulle vilja skriva, men just nu verkar mitt dygn ha tappat bort ett par timmar nånstans;) Jag återkommer nog med oftare blogginlägg, hoppas jag;) Ja, du minns rätt, vi hade en period på över ett år då vi veckohandlade en gång i veckan och lagade mat (och frös ner) för hela veckan på söndagförmiddagarna. Varje vecka. Det fungerade jättebra och minskade jättemycket på stressen/otillräcklighetskänslan jag ibland kände med 1,5 och 3 åringar plus en baby i huset som krävde något hela tiden. Inte var det ju alltid roligt att stå och koka maträtt efter maträtt, men det var definitivt värt det, så jag rekommenderar det verkligen om det känns som om det helt enkelt inte finns tid för matlagning en vanlig dag. Numera planerar vi fortfarande en veckas meny i taget och veckohandlar efter en lista en gång i veckan (förutom att vi hämtar ett par liter mjölk och sånt nån gång skillt). Men numera lagar jag sällan mat för mer än en dag i taget, för det finns tid att göra den varje dag numera. Våra barn har ju plötsligt gått och blivit så stora);) Veckohandel och veckoplanering kommer jag nog knappast aldrig att sluta med, det sparar in jättemycket tid och energi! Ha en riktigt skön sommar du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s