Vuxenpennor.

IMG_0137_FotorIMG_0140_FotorVåra barn har insett dethär med att det ibland är roligare att vara vuxen än att vara barn och att det gäller lite andra saker och lite andra regler. Som till exempel att man får vaka längre om kvällarna och äta glass eller att man får hål i öronen eller att man äger en telefon. Ganska bra har de accepterat det orättvisa läget, men nu som då suckar Leia högt och utbrister att hon OCKSÅ vill vara vuxen NU! Enligt Leia är man gammal och vuxen när man är 15 år.

Idag var en sådan stund, då hon för första gången fick se mina akvarellfärgpennor och spontant utbrast: ”Mamma, jag vill också vara vuxen så jag få ha massor med färgpennor i en låda!” Jag förstår henne så väl, en hel låda med färgordnade kvalitetsfärgpennor är ganska roligt att äga och att få använda. Det är ganska roligt att vara vuxen ibland.

Det är inte lika lätt för alla barn som det är för våra då de skall förklara vad deras föräldrar jobbar med: mamma färglägger bilder och pappa spelar på telefonen.

Annonser

4 thoughts on “Vuxenpennor.

  1. Å tänk om man skulle få va barn igen! Har tänkt maila dej några veckor nu, men har inte blivit av ännu. Nästa vecka får du mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s