Ett hej.

IMG_9807_Fotor IMG_9799_Fotor IMG_9817_Fotor IMG_9811_Fotor IMG_9828_Fotor IMG_9832_Fotor

Oj, det blev visst en paus här på bloggen. Så mycket jag skulle vilja skriva om, så lite tid. Men det viktigaste är att vi kunnat njuta av det ljuvliga sommarvädret, som tydligen skall ta slut här i våra knutar imorgon.

Imorgon är det också klubbens avslutningsfest (dvs flickan i den mintgröna kepsen blir ett förskolebarn!) och i slutet av veckan åker vi till Stockholm. Sen har vi hela långa sommaren på oss att bara slappa och njuta, innan det blir höst och en ny sorts vardag tar över. Jag tippar på att det blir en och annan bukett ängsblommor plockade nu i sommar.

2 thoughts on “Ett hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s