En försenad födispresent.

IMG_9553_Fotor IMG_9613_FotorLite prylar behövs i motvikt till allt antiprylsnack här. Balans, ni vet.

Vår lilla trädgårdshjälpreda har fått sig en helt egen utrustning. Då jag tidigare i år frågade här på bloggen om presenttips åt 2-åringen tipsade fråndagtilldagerskan om just denhär. Jag ville skaffa den då, men av förståeliga årstidsskäl fanns den ingenstans då i Februari. För nån vecka sedan hittade vi den på Prismas trädgårdsavdelning och då fick den följa med hem. Den kommer att få vara i aktivt bruk i sommar, för även om vi gjorde ganska stora trädgårdsarbeten förra sommaren finns det nog projekt för i år också. Eller så kan man alltid böka runt i mammas nyplanterade krukor med lavendel.

Annonser

6 thoughts on “En försenad födispresent.

  1. Du menar hon den där som inte riktigt fått några uppdateringar till stånd på sistone.. 😉 Men jo, settet har här i alla fall funkat väl både i sand och i snö och jag kan nog tro att rabatterna (som ännu inte finns hos oss..) kan få sig en omgång också, eller fler! 🙂

  2. Fina saker! Det fina blir ju än vackrare när inte en massa annat ”stör”! Hittade nyss hit tack vare min syster, ska nu läsa och få ”fortsätt-rensa-inspiration”…

  3. Du skrev om 697 saker. Jag blev så nyfiken. Och osäker. Är det något inlägg jag missat? Någon point jag inte förstår?
    Snälla berätta – kan inte sluta tänka på det 🙂
    Har du rensat ut och gjort dig av med 697 saker? Eller vad?
    Håller med om att bloggar skapar ett behov av saker. Ett behov av materiella ting. Vare sig det är träningskläder, loppisfynd eller annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s