Glasskivor.

IMG_9328_FotorIMG_9321_FotorDet var mycket tal om Ikeas Beståskåp då vi flyttade och nu blir det ännu mera. Jag nämnde tidigare att jag velat skaffa glasskivor att ha ovanpå skåpen. Jag vet inte hur länge de funnits på ikea, men jag blev tipsad om dem av en bekant för en månad sedan. Men att hämta fem stora glasskivor är inget jag velat göra med tre barn i släptåg, så det har fått vänta tills förra lördagen.

Glasskivorna ger det lilla extra som gör skåpen snäppet snyggare, tycker jag. Jag gillar Bestå serien (enkel, tidlös och förändringsbar) så mycket att nu tror jag att de skall få flytta in i vårt sovrum också. Vi har en byrå där som fick en massa fula rispor då vi flyttade (då för två år sedan), så jag har velat förflytta den till förrådet och byta ut den mot något annat. Den nya dörrmodellen såg riktigt bra ut i verkligheten.

IMG_9327_FotorJag gilla Bestå, men det jag däremot inte gillar lika mycket är dedär alltför stora klumpiga högtalarna vi har, eller fingermärkena på tvn, men jag bor ju inte ensam här i huset.

Annonser

8 thoughts on “Glasskivor.

  1. Haha, vad månne det berättar om mig då jag läste rubriken som glass-kivor 🙂

    Glasskivorna är snygga fast jag blev lite besviken då inlägget inte handlade om glass!

  2. Vi skaffade en Ikea-glasskiva till förra husägarnas gamla Malm-byrå som vi ärvde, den är verkligen pricken över i:et (och Bestå är supersnygga de också)!
    Hahaa, vi hade också sådana där fruktansvärda svarta högtalartorn tills vi flyttade hit, då tyckte min man att det var dags att köpa små vita satellithögtalare att skruva fast i taket. Möjligen har jag aldrig älskat honom mer än just då? 😉 Fast man kunde ställa blommor/Kivi-tuikkun på tornen, I’ll give them that!

    • Tusen tack för denna kommentar, jag skall definitivt visa den för min man! 😉 Min man har nog givmilt sagt att jag får byta ut tyget i högtalarna till vilket Marimekkotyg jag vill, men tja, jag tror faktist inte att det skulle bli bättre alls med ett par färggranna unikkohögtalare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s