Stickat.

IMG_2930_FotorJag har nog allt varit en lat sticktant nu i vår, ett par stycken olika yllesockor och en tröja och en babymössa är typ allt jag åstadkommit. Största orsaken är att jag inte just alls har tittat på tv. Jag har inte följt nån serie och sett bara nån enstaka film. Jag har saknat att ha nån serie som jag tittar regelbundet på (typ Bron!). Men riktigt snart är det dags för Game of Thrones nya säsong!

EDIT: tydligen är Jessica också en GoT fan och upplyser att säsong 4 börjar i USA just idag!

IMG_9097_FotorEtt par randiga yllesockor har det ändå blivit, passligt matchande till mattan. Ja, jag går fortfarande omkring i yllesockor nästan varje kväll, kanske främst av gammal vana, även om just dehär stickade jag med tanke på att ha på yogan, där det är skönt att ha varmt om benen innan man tar av till barfota. Hurraa förresten för tisdag idag, som är min yogadag!

IMG_9103_Fotor IMG_9105_FotorSå blev det också ett iPadfodral. Också det ett bra projekt att använda upp restgarn till. Vilka färgsprakande färgkombinationer, alltså. Som vanligt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s