På bakgården.

IMG_9231_FotorBakgården börjar vakna till liv igen. Ännu ser det kargt och tråkigt ut och terrassen liknar mest ett sorgligt, tomt dansgolv. Men kanske det blir att bära ut utemöblerna nu på veckoslutet. Få se om vår superjordgubbsplanta i den stora krukan överlevde vintern. Den gav ju bär ännu i september. Så småningom skall det bli uteväxter igen. Murgröna och snöflinga blir det åtminstone, som alltid.

IMG_9233_FotorFrån terrassen ser man rakt till sandlådan. Mycket praktiskt.

IMG_9201_Fotor_Fotor_Collage1Detta är den första våren då alla barn suveränt går själv upp till bakgården. Tydligen också våren då liukurina (peffis på svenska?) inte plockas in i förrådet. Då vintern har dåligt med snö kan man alltid åka med dem på en bräda eller på det kala berget.

IMG_9285_Fotor

Idag var det dags att inleda utomhusglassätningssäsongen.

IMG_9201_Fotor_Fotor_Collage2

Glass och kaffe blev det för mig också. I de nya supersköna och praktiska dojjorna (ingen snörning, man bara trär på skorna och känner hur bekväma de är!). Vagabond – Converse 1-0. Minst. Är detta ännu ett tecken på att jag håller på att bli gammal?

Annonser

9 thoughts on “På bakgården.

  1. Instämmer, jätte sköna skor! Har dem i rosa. Var har du hittat bruna? Är sugen på ett par till. Eller kanske jag vill ha ett par med lågt skaft, kommer ihåg att jag sett sådana också.

    • De fanns visst i rosa förra året? Mina är från stockmann och där fanns de i två bruna nyanser och i mörkblått. Ett par med lågt skaft skulle jag gärna också ha till sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s