Lilja.

IMG_9074_Fotor IMG_9076_FotorIMG_9055_FotorLiljor har nog alltid hört till mina favoritblommor, men sedan tre månader tillbaka har de fått en helt ny speciell betydelse.

För tre månader sedan föddes Lilja, som jag fått bli stolt fadder till. Hon föddes kanske i sista stund och hennes första tid var allt annat än en rosaskimrande babybubbla. Istället var det nerkylning och slangar och en massa oro och ovisshet. Men hon har visat sig vara en envis kämpe med en bedårande personlighet och nu på söndagen firades lilla Lilja Maria med en stor glad fest med bland annat kaka och skumppa och massor av liljor.

Framtiden är ju oviss för oss varenda, och för ett barn med en cp-skada är ovissheten kanske ännu snäppet större. Man måste lära sig att leva i nuet och inte ta något för givet.

Men det jag vet redan nu är att lilla speciella Lilja är omringad av den finaste av familjer och att hon kommer att lära oss alla mycket om kärlek, tacksamhet och ödmjukhet inför själva livet.

 

Annonser

8 thoughts on “Lilja.

  1. Att bli fadder är alltid en stor och värdefull uppgift, er uppgift är kanske ännu större och värdefullare med lilla Lilja! Instämmer med de två andra ovan, fint skrivet av dig och hon fick en mycket bra fadder ….

  2. Så fint skrivet, tårarna började nog rinna. Tur att lilla Lilja har bra människor i sin närhet. Och oj oj så söt hon är ❤

  3. Har läst inlägget minst fem gånger redan, du har så fint fångat Liljas första stunder och tankarna kring allt som hänt. Tack! Lilja har nog fått den finaste möjliga fadder som stöd, förebild och inspiration i sitt liv. Jag tror, precis som du, att hon ännu kommer att lära oss alla mycket. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s