Rosa vinter.

IMG_9011_FotorIMG_9011b_Fotor_Fotor_Collage2IMG_9023_FotorIMG_9011b_Fotor_Fotor_CollageVi ska inte låta oss nedslås av vintern som kom tillbaka. Åtminstone här hos oss bjöd eftermiddagen på en perfekt solig vinterdag. Fast tamburen är helt överfull då vi har framme både vinterkläder och vårkläder, men det tar nog inte många veckor innan vinterkläderna kan packas ner i en låda och föras till förrådet för många många långavarma månader.

Jag sade ju att jag har nånslags rosa period på gång, antagligen för att få balans i det Monsterhighska svartlila som också  råder i huset just nu. I vardagsrummet fick Happy Lightsen flytta sig från fönstrets ena sida till den andra och samtidigt bytte jag ut ett par av de naturvita bollarna till gammaldags rosa. En rosa marimekkokudde från flickornas lekrum fick flytta till soffan och notera att vi faktist kan ha både ett par böcker och blommor i glasvas på vardagsrumsbordet! Något som inte varit aktuellt på många många år, känns det som. Nå okej, de förflyttas nog oftast bort dagstid av någon som hellre vill använda bordet till pusselbord eller bord för kafferep för mjukisdjur, men ändå.

Så det finns hopp för alla som har småttingar med alltför långa nyfikna armar som drar ner typ allt… de växer nog allihop!

Annonser

6 thoughts on “Rosa vinter.

  1. Det hör väl till med en och annan ”takatalvi” innan våren startar på riktigt. Provade receptet till cakepopsen som du så snällt delade med dig av, och de var mycket uppskattade på helgens 1 års kalas. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s