Muijan.

IMG_8996_Fotor IMG_9001_FotorDå de flesta byter inredningstextiler efter säsong byter vi vaxduken på vårt matbord. De pysslande döttrarna ser till att duken relativt snabbt får ett lite annorlunda mönster på sig. Lite sprittusch och lite konstnärliga hack med saxen, som de två yngsta fått tillstånd, var ett klart tecken på att det var dags för en ny nu igen. Denna gång valde jag Marimekkoklassikern ”muija” av Maija Isola från 1969 i svart. Kanske inte den vårigaste av färger, men mycket praktisk i vår familj.

IMG_8959_Fotor IMG_9002_FotorLjuset och värmen, det gillar vi. Både katter och människor. Fast här tjatade Bella på mig att jag skulle göra något åt våra smutsiga fönster. Det blir av så fort jag får min kärcher hemskickad.

Annonser

8 thoughts on “Muijan.

  1. Muija on (ei niin yllättäen) yksi mun suosikki Marimekon kuoseista. Mekin siirryttiin syksyllä lapsiperhesisustukseen ja ostettiin vahaliina keittiöön – Marimekon Mehiläispesä keltamustavalkoisena.

  2. Jag gillar också speciellt mycket just det där mönstret. Och här märker vi också ökning av avtryck på fönstren efter att katten flyttade in 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s