Feber.

IMG_8816_Fotor_Fotor_CollageHärligt solsken och vårigt väder idag! Fast här har vi bara suttit inne nästan hela dagen och drömskt tittat ut genom de smutsiga fönstren och längtat efter att få jaga småfåglar eller en vårig skön promenad med massor av frisk luft.

Ibland går klockan bara långsammare än långsamt. Förmiddagen var sådan. Tilda stackarn fick hög feber igår (som tur först EFTER resan) och Laura har hosta samt nånslags jobbig existentiell kris sådär som 2-åringar har ibland. Länge sedan jag gått och sneglat på klockan stup kvarten och hoppas att den skulle närma sig 12 och vi kunde hämta hem Leia från klubben.

IMG_8830_FotorEftermiddagen blev bra. Jag kan inte tjata tillräckligt om att jag tycker att allt är lättare nu än det var för ett år sedan då barnen var ett år yngre. I något skede kommer ju dedär stora barnens stora bekymmer, men vi är som tur inte där just nu. Så länge jag tog hand om en febrig Tilda for Leia och Laura ut på bakgården på tumis. Det är ju inte det stackars sjuka barnet som är det jobbiga utan de friska stackarna som måste ha tråkigt då man inte kan göra något. Dagar som dethär saknar jag dagis, men en egen gård, en snäll storasyster och det våriga varma vädret är nog ett lika bra alternativ.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s