Bambin på hal is.

DSC03025_Fotor_Fotor_Collage DSC03025_Fotor_Fotor_Collage2Vi bor ca 200m från en skridskobana, men det var inte många dagar den hade någon is denna usla vinter. Tur att skridskobanan i Hagalund finns istället. Inte illa att ha en perfekt stor is helt för sig själv en förmiddag. Barnen är nog inga vana skridskoåkare, men Leia klarar sig helt bra. Tilda däremot tröttnade efter 3 minuter och Laura håller hårt på med torrträning med hjälmen på.

Efteråt blev det lunch och bulla på Kajsas café. Det cafét är nog speciellt. Inte bara är priserna halvgratis, bullstorlekarna enorma och personalen jättevänlig. Tydligen dras det bara snälla människor dit. Vi fick hjälp med att bära brickor, fick plats vid ett av de större borden fast det var proppfullt i lunchtider samt annars bara glada leenden – av de andra gästerna, utan att jag ens bett om något av någon! Jag tycker det känns milt sagt konstigt då man är van att man själv är den som står och håller upp dörrar för andra stressiga människor samtidigt som man balanserar med vagn, kassar och tre barn med spring i benet. Bravo!

Annonser

2 thoughts on “Bambin på hal is.

  1. Min morfar känner Kajsa bra och min syster har sommarjobbat där för över 10 år sedan! Ett legendariskt ställe 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s