Sängar.

IMG_8721_Fotor Farväl du vita spjälsäng. Du införskaffades på sensommaren år  2008 och jag minns så väl när vi monterade upp dig och jag fick bädda dig för den första gången. Då kändes det ännu lite overkligt att en liten levande varelse skulle ligga i dig. Men efter det har du agerat säng för tre små flickor. I över fem år har du tjänat oss så gott du kunnat. För att vara riktigt ärlig så trodde jag faktist att du skulle vara bättre på din uppgift än du var, jag hade tänkt att barnen skulle spendera längre stunder i dig och sova mera ostört i dig än vad de gjort. Men jag vet att du gjort ditt bästa. Nu är det dags att fara vidare till en ny liten baby, som skall komma om en månad ungefär. Jag hoppas hon kommer att sova riktigt riktigt bra i dig.

IMG_8723_Fotor

Här sover alltså vår minsting nuförtiden. Stora flickan med en stor dyna, ett stort täcke och ett mumintroll under armen.

IMG_8724_Fotor Vi har inte haft alls några problem med att Laura skulle vilja stiga upp ur sängen på kvällen, även om det vissa kvällar tar länge för henne att somna (om hon sovit väl länge på dagen). Hon har ju Tilda som idol och exempel Tilda däremot brukar somna de flesta kvällar på ett par röda sekunder.

IMG_8726_Fotor

Istället för spjälsängen har stolen fått flytta tillbaka på sin ursprungliga plats. Där sitter en förälder på kvällen tills småflickorna somnat. Vi har inte orkat ta tag i saken att försöka få dem somna för sig själva, det har inte känts nödvändigt. Leia sover ju numera i övre våningen och somnar helt ensam, så nattningen kräver ändå bara en förälder, vilket redan det känns som lyx hos oss.

IMG_8729_FotorNär de dansande yrbollara är borta sover katten i sängen.

Annonser

2 thoughts on “Sängar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s