Halvfärdigt.

IMG_8705_Fotor IMG_8715_Fotor IMG_8718_Fotor IMG_8719_FotorFredag, den sista dagen i Februari. Istället för att fundera på halvfärdiga projekt, som ett arbetsrum som borde inredas, knaggar som borde hängas upp i tamburen eller sockor som borde stickas tänkte jag koka en kanna te, tänka några ljus, gräva fram lite godsaker ur skåpet och krypa ner i soffan under filten tillsammans med en bok och en tidning. Imorgon är det mars. Ny månad. Nya projekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s